print
Bunurile din cadrul proiectului de la Larga, transmise în proprietatea Primăriei
27.12.2012
2824 accesări

Larga, Briceni, 27 decembrie 2012. Agenția de Dezvoltare Regională Nord a transmis în proprietatea Primăriei Larga bunurile din cadrul proiectului „Inaugurarea incubatorului de afaceri din comuna Larga - un factor important în activitățile privind măsurile active de ocupare a tineretului din regiune”, pentru care, în 2012, s-au investit 2 399,97 mii lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Astfel, în rezultatul implementării proiectului, incubatorul de afaceri din Larga a fost reparat, mobilat (86 de unități) și dotat cu tehnică de calcul (20 de unități).

Din comisia de primire-predare a bunurilor au făcut parte directorul ADR Nord, Ion Bodrug; șeful Secției management proiecte de la ADR Nord, Constantin Bândiu; șefa Secției finanțe și achiziții, Lilia RAILEANU. Din partea Primăriei Biruința, din această comisie au făcut parte primarul de Larga, Radu Urechean, și contabila-șef a Primăriei Larga, Angela Larschi.

DESPRE PROIECT. Solicitantul proiectului este Primăria comunei Larga, raionul Briceni. Suma totală a proiectului este 5 608,74 mii lei, bani din sursele FNDR. Proiectul de inaugurare a incubatorului de afaceri din Larga se înscrie în prioritatea 2 din Strategia de Dezvoltare Regională Nord - susținerea dezvoltării sectorului privat și a pieței forței de muncă.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord