Prima   -  Oportunități de finanțare - Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni / Ministerul Afacerilor Externe anunţă deschiderea sesiunii de finanţare pentru anul 2014

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni / Ministerul Afacerilor Externe anunţă deschiderea sesiunii de finanţare pentru anul 2014

30.01.2014   1504 accesări   DPRP.gov.ro

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) / Ministerul Afacerilor Externe anunţă deschiderea sesiunii de finanţare pentru anul 2014.

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) organizează în perioada 27 ianuarie 2014 - 25 februarie 2014 sesiunea de depunere a cererilor de finanţare pentru proiectele destinate sprijinirii activităţii românilor de pretutindeni.

Solicitanţii (asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, instituţiile, persoanele fizice autorizate precum si persoanele juridice din strainatate si din Romania, legal constituite) sunt invitaţi să depună cererile de finanţare fie personal, fie prin corespondenţă recomandată sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, B-dul. Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Cererile de finanţare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanţare publicat pe pagina de internet a DPRRP (www.dprp.gov.ro), precum şi termenul limită de depunere: 25 februarie 2014 (data poştei). Cererile trimise după această dată nu sunt eligibile.

Anunţul privind rezultatul selecţiei de proiecte şi respectiv, lista beneficiarilor finanţărilor nerambursabile, va fi publicat pe pagina de internet a DPRRP, www.dprp.gov.ro, după data de 10 martie 2014.