Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - ADR Nord și Oficiul Mareșalului Regiunii Wielkopolska lansează un proiect de consolidare a capacităților în domeniul managementului proiectelor de dezvoltare

ADR Nord și Oficiul Mareșalului Regiunii Wielkopolska lansează un proiect de consolidare a capacităților în domeniul managementului proiectelor de dezvoltare

10.04.2015   1758 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) în parteneriat cu Oficiul Mareșalului Regiunii Wielkopolska, Polonia, lansează, în cadrul unei conferințe, proiectul „Managementul proiectului - instrument al dezvoltării locale şi regionale. Experienţa Regiunii Wielkopolska pentru Regiunea de Dezvoltare Nord, Moldova”.

Evenimentul va avea loc în data de 15 aprilie 2015, începând cu ora 10.00, în incinta sălii Polivalente a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (str. Puşkin, 34).

Reprezentanții instituțiilor mass-media sunt invitați să participe la ceremonia de lansare a proiectului.

Proiectul moldo-polon urmărește să consolideze capacitățile instituționale ale ADR Nord și ale autorităților publice locale din Regiunea de Dezvoltare Nord, precum și ale factorilor interesaţi de absorbția efectivă a fondurilor naționale și internaționale prin sporirea cunoștințelor în domeniu, dezvoltarea abilităților analitice și schimbul de bune practici.

Evenimentul de lansare a proiectului, în cadrul căruia vor participa autorități centrale și locale din Moldova și Polonia, va fi completat cu o sesiune de instruire în domeniul elaborării și managementul proiectelor. De asemenea, vor fi prezentate informații utile despre implementarea proiectelor din fondurile Uniunii Europene, în vederea familiarizării autorităților publice locale cu experiența Poloniei în domeniul atragerii investițiilor.

Proiectul este cofinanţat în cadrul programului de colaborare poloneză pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone.