Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - Invitație pentru jurnaliști la evenimentul de recepție a lucrărilor de construcție finalizate a unei rețele externe de apeduct la Parcul Industrial „Răut” din Bălți

Invitație pentru jurnaliști la evenimentul de recepție a lucrărilor de construcție finalizate a unei rețele externe de apeduct la Parcul Industrial „Răut” din Bălți

07.10.2014   1234 accesări  

Reprezentanții instituțiilor mass-media sunt invitați să participe la evenimentul de recepție a lucrărilor finalizate a unei rețele externe de apeduct în lungime de 1,17 km, ce va asigura cu apă potabilă Parcul Industrial „Răut” din municipiul Bălți.

Evenimentul va avea loc miercuri, 8 octombrie a.c., de la ora 10.30, în incinta Parcului Industrial „Răut” din orașul Bălți, etaj 6, strada Decebal, nr. 13.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), precum și reprezentanți ai administrației publice locale și cetățeni din localitate.

Lucrările de construcție a rețelei de apeduct au fost efectuate în cadrul proiectului „Susținerea dezvoltării sectorului industrial în Regiunea de Dezvoltare Nord prin reabilitarea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare pentru Parcul Industrial pe teritoriul S.A. «Răut» din municipiul Bălți”, proiect prin care ADR Nord urmărește să sporească atractivitatea sectorului industrial al Regiunii de Dezvoltare Nord.

Până la sfârșitul acestui an, vor fi finalizate și lucrările de construcție a unei rețele interne de apeduct în lungime de 2,16 km, precum și a unei rețele interne de canalizare în lungime de 1,19. Anul viitor, teritoriul aferent Parcului Industrial „Răut” din orașul Bălți va fi amenajat și iluminat.

Valoarea totală a proiectului este, conform ultimei decizii a Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale, 14,44 milioane, oferiți de Fondul Național pentru Dezvoltare Regională. Pentru lucrările efectuate în anul 2014, au fost alocați 4,784 de milioane de lei.