Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - Săptămâna „Moldova Business Week 2014” în Regiunea de Dezvoltare Nord

Săptămâna „Moldova Business Week 2014” în Regiunea de Dezvoltare Nord

03.06.2014   1501 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord vă informează că, în contextul săptămânii investiţionale „Moldova Business Week 2014” (MBW 2014), Ministerul Economiei în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor organizează o conferinţă regională cu participarea reprezentanţilor mediului de afaceri.

Evenimentul se va desfăşura luni, 9 iunie a.c., în incinta Restaurantului „Prezident” din orașul Bălți (str. Nicolae Iorga 11), începând cu ora 10.00.

După conferință (ora 13:00), participanții vor vizita Parcul Industrial „Răut” din orașul Bălți.

  • AGENDA evenimentului se găsește AICI

Obiectivele conferinței regionale de la Bălți sunt stabilirea necesităţilor concrete de investiţii, trasarea perspectivelor de atragere a investiţiilor în Regiunea de Dezvoltare Nord, prezentarea în detaliu a prevederilor Acordului de asociere şi Zonei de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător, precum şi includerea impactului integrării economice europene pentru mediul de afaceri şi cel investiţional din Republica Moldova.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, vă rugăm să confirmaţi participarea dvs. până în data de 6 iunie a.c. la tel.: (231) 26294, (231) 61980 sau la e-mailul spsp.adrnord@gmail.com.

  • Cel mai mare eveniment în domeniul dezvoltării afacerilor!

Săptămâna MBW 2014 se va desfășura în perioada 5-12 unie a.c. și va cuprinde mai multe evenimente majore, printre care Forul Exportatorilor, ședința Diplomatic Economic Club, Forul Economic Vienez, Conferința Investorilor Europeni și este adresat companiilor din țară, precum și mediului investițional internațional. În cadrul evenimentului se vor întruni reprezentanți de nivel înalt ai UE, Austriei, Bulgariei, Turciei, R. Moldova etc., dar și a mai multor instituții europene precum BEI, BERD etc.

Săptămâna MBW 2014 este organizată în conformitate cu Planul de acțiuni pentru realizarea Strategiei de atragere a investițiilor și promovare a exportului Republicii Moldova pentru anii 2006-2015, aceasta fiind o măsură pentru intensificarea atragerii investițiilor străine în Republica Moldova, sporirea și îmbunătățirea imaginii țării.

  • Detalii despre organizarea MBW 2014 se găsesc pe site-ul www.miepo.md.