Prima   -  Galerie multimedia   -  Galerie video - Tradiționalul Orășel European își deschide porțile la Edineț

Tradiționalul Orășel European își deschide porțile la Edineț

19.05.2022   719 accesări  

Pe 21 mai, locuitorii din Edineț sunt invitați la Orășelul European, care va avea loc în Piața principală din Edineț, urmat de un concert susținut de artiști locali acompaniați de Moldovan National Youth Orchestra. Bucătăria europeană va face parte din Orășelul European, care va găzdui, de asemenea, o serie de activități culturale și interactive pentru toată lumea, inclusiv pentru copii.

În Regiunea Nord, evenimente adiționale pentru a marca Ziua Europei 2022 vor fi organizate la Soroca și Bălți, în colaborare cu Banca Europeană de Investiții, autoritățile locale și rețeaua de Eurocluburi și Centre de Informare Europeană din întreaga țară.

Tradiționalul Festival de Film și Cultură Europeană va fi difuzat la TV și pe platforma online https://eu4moldova.eu/ro/europe-day-2022/, în perioada 16-31 mai.

Evenimentele dedicate Zilei Europei se vor desfășura în perioada 9-31 mai, iar agenda poate fi accesată pe https://eu4moldova.eu/ro/europe-day-2022/. Vă invităm să fiți parte la aceste evenimente creative organizate cu prilejul Zilei Europei!

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

   

  

Arrow Next