Prima   -  Noutăți - Concurs privind colectarea propunerilor de proiecte

Concurs privind colectarea propunerilor de proiecte

23.09.2011   7429 accesări  

Stimați președinți de raioane,

Vă aducem la cunoștință că pentru valorificarea surselor financiare (25 milioane lei) alocate din Bugetul de Stat pentru implementarea proiectelor de eficiență energetică în anul 2011, Ministerul Economiei a inițiat Programul de implementare a măsurilor de eficiență energetică și valorificare a surselor regenerabile de energie pentru obiective publice (Planul de Acțiuni se anexează).

În acest scop a fost elaborat Regulamentul Programului menționat (se anexează) și Agenția pentru Eficiență Energetică drept instituție implementatoare a lansat concursul privind implementarea măsurilor de eficiență energetică și valorificare a surselor regenerabile de energie pentru obiective publice.

Comitetului Consultativ al Programului va examina rapoartele de evaluare a propunerilor de proiecte și va aproba proiectele respective pentru finanțare.

În acest sens, solicităm respectuos Consiliile raionale să remită tuturor primăriilor această informație și să participe activ la depunerea conceptelor de proiecte după cerințele formularului (schiță), pînă în data de 28.09.2011.

Cu respect,

Ion BODRUG, director ADR Nord

Pentru informații suplimentare contactați specialistul principal în audit, autorizare și inspectare din cadrul Agenției pentru Eficiență Energetică, Victor CHIPAR. Mobil: 079660189, e-mail: chiparvictor@yahoo.com

Click pentru a vizualiza/descărca: