Prima   -  Noutăți - Au fost semnate contracte de antrepriză și de achiziționare a serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor, în valoare de 5,56 mln lei, pentru termoizolarea Incubatorului de Afaceri din Soroca

Au fost semnate contracte de antrepriză și de achiziționare a serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor, în valoare de 5,56 mln lei, pentru termoizolarea Incubatorului de Afaceri din Soroca

01.06.2022   474 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, IP „IAS Gunar Due Gundersen” și SRL „Eurogalex Prim” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Rețeaua Start-up Hub: Laboratoare antreprenoriale din Regiunea de Dezvoltare Nord”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Conform contractului, în decurs de șapte luni, SRL „Eurogalex Prim” s-a angajat să execute lucrări de termoizolare clădirii Incubatorului de Afaceri din Soroca.

Antreprenorul urmează să execute lucrările specificate în contractul de antrepriză în conformitate cu prevederile proiectului tehnic, precum și cu normativele, standardele și prescripțiile tehnice.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 5,53 de milioane de lei, contribuția locală fiind de 10%

Tot astăzi, în incinta ADR Nord, a fost semnat un contract pentru achiziționarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor care urmează să fie executate în cadrul acestui proiect. Contractul a fost semnat de ADR Nord și IP „IAS Gunar Due Gundensen” cu ÎI „Iazinschi Valeriu”, cu oferta contractuală în valoare de 34 de mii de lei.

Printre beneficiarii proiectului se numără cei 20 de rezidenți ai Incubatorului de Afaceri din Soroca, elevii de la instituțiile de învățământ din Soroca, circa 80 de mii de locuitori și cel puțin 50 de agenți economici din raioanele Soroca, Florești, Drochia și Dondușeni.

Incubatorul de Afaceri din Soroca este o instituție publică, un centru de business, care oferă susținere permanentă antreprenorilor din regiune, pentru ca aceștia să-și dezvolte afacerile și să creeze constant noi locuri de muncă.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase