Prima   -  Noutăți - CHESTIONAR. Necesitățile tinerilor care doresc să inițieze o afacere în sectorul industriilor creative

CHESTIONAR. Necesitățile tinerilor care doresc să inițieze o afacere în sectorul industriilor creative

16.12.2021   1182 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord și Primăria municipiului Bălți își propun să identifice necesitățile tinerilor din Regiunea de Dezvoltare Nord care doresc să inițieze o afacere în sectorul industriilor creative.

În acest context, tinerii din nordul țării, inclusiv elevii claselor a XII-a, sunt invitați să completeze un chestionar, cu perspectiva participării a cinci persoane la ateliere de instruire, programate orientativ pentru luna februarie 2022.

Chestionarul se găsește la unul dintre următoarele link-uri:

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate doar în scopul realizării activităților proiectului „Industrii creative pentru noile economii urbane în regiunea Dunării” (CINEMA), cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Transnațional Dunărea 2014-2020, implementat în perioada iunie 2020 – decembrie 2022 de ADR Nord în parteneriat cu Primăria mun. Bălți.

Informațiile furnizate vor contribui la dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord. Vă mulțumim anticipat pentru cooperare.

Persoane de contact, pentru întrebări suplimentare sau clarificări:

  • Victoria Zabolotnîi, (231) 61980, e-mail: scai.adrnord@gmail.com, manager de proiect, ADR Nord.
  • Alina Raileanu, (231) 54621, e-mail: balti.cinema@gmail.com, coordonator de proiect, Primăria mun. Bălți.
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase