Prima   -  Noutăți - Deschiderea repetată a ofertelor depuse în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”, finanțat de Uniunea Europeană

Deschiderea repetată a ofertelor depuse în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”, finanțat de Uniunea Europeană

06.07.2021   259 Accesări  

ADR Nord, în calitate de autoritate contractantă, a desfășurat marți, 6 iulie 2021, deschiderea repetată a ofertelor depuse în cadrul licitației internaționale privind contractarea lucrărilor de construcții-montaj în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”, finanțat de Uniunea Europeană.

În cadrul acestei licitații, filmată și transmisă online în timp real, au depus ofertele 5 operatori economici. Ofertele au fost depuse, în următoarea ordine, de:

  • Asocierea SA „Darnic-Gaz” – AM Sisteme, Instal Service, Montex-Gaz;
  • Asocierea SRL „Izodrom-Gaz” – SRL „Polimer Gaz Construcții”;
  • Asocierea SRL „Fedion-Com” – SRL „Capital”;
  • Asocierea SRL „Laiola” – SRL „Foremcons”;
  • SRL „Polimer Gaz Conducte”.

Comisia de evaluare va analiza fiecare ofertă în parte și va desemna antreprenorul ce urmează să execute lucrările prevăzute. Toate companiile care au participat la această licitație sunt din Republica Moldova.

Proiectele în cadrul cărora au fost desfășurate astăzi licitații publice sunt finanțate de Uniunea Europeană. Procedurile de achiziții publice se desfășoară conform Regulamentului GIZ în domeniul Achizițiilor Publice.

Proiectul „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de ADR Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL). Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa

 
Arrow Prev

   

  

Arrow Next