Prima   -  Noutăți - ATENȚIE! Modificări la Regulamentul Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională 2021-2023, cu finanțare din FNDR

ATENȚIE! Modificări la Regulamentul Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională 2021-2023, cu finanțare din FNDR

24.11.2020   407 Accesări  

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că au fost operate modificări la Regulamentul Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR). Aplicanții care au fost promovați în Etapa a II-a a Concursului sunt rugați să consulte noul Regulament, atașat, mai jos, la rubrica „Fișiere anexate”. Atenție la capitolul ce indică suma minimă și maximă eligibilă pentru fiecare domeniu de intervenție.

MADRM, în conformitate cu prevederile art. 10 din Legea nr. 438 din 28 decembrie 2006 privind Dezvoltarea regională în Republica Moldova și în vederea inițierii unei noi etape de planificare și programare, începând cu data de 10 august 2020, a dat start unui nou concurs de proiecte, desfășurat în două etape.

Etapa I presupune: Depunerea Notelor conceptuale de propuneri de proiecte la Agențiile de dezvoltare regională. În Regiunea de Dezvoltare Nord au fost recepționate 37 de Note conceptuale dintre care 29 au fost aprobate pentru Etapa a II-a a concursului de proiecte.

Etapa II presupune: Depunerea Cererilor Complete de Finanțare.

Cererile complete de finanțare vor fi depuse în termen de 120 de zile calendaristice de la data publicării oficiale a listelor Notelor conceptuale, selectate de către comisiile create pe lângă ADR-uri. În Regiunea de Dezvoltare Nord, Cererile complete de finanțare vor fi depuse până în data de 17 februarie 2021, ora 16.00.

Cererile complete de finanțare, împreună cu documentele-suport, vor fi prezentate personal de către aplicanți la sediul ADR Nord, conform adresei:

Agenția de Dezvoltare Regională Nord

  • Piața Vasile Alecsandri, nr. 8; MD-3110
  • Bălți, Republica Moldova
  • tel./fax: (+373) 231 61980
  • e-mail: adrnord@adrnord.gov.md
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

     

  

Arrow Next