Prima   -  Noutăți - Apel competitiv de selectare a proiectelor! Graficul sesiunilor de informare online

Apel competitiv de selectare a proiectelor! Graficul sesiunilor de informare online

15.08.2020   2925 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord invită autoritățile publice locale de nivelurile I și II, instituțiile publice și alte entități de drept public, precum și entitățile de drept privat (agenți economici) și organizațiile neguvernamentale din Regiunea de Dezvoltare Nord să participe la o serie de sesiuni de informare online privind modul de aplicare la Apelul competitiv de selectare a proiectelor cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), condițiile de eligibilitate, perioada de depunere a notelor conceptuale etc.

Ținând cont de riscurile sporite de infectare cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), sesiunile de informare vor fi organizate în mediul online, prin intermediul platformei Zoom.

Sesiunile de informare vor avea loc în perioada 19-26 august a.c., începând cu ora 10.00, conform următorului grafic:

  • miercuri, 19 august – raioanele Briceni, Dondușeni și Ocnița;
  • vineri, 21 august – raioanele Florești și Drochia;
  • luni, 24 august  raioanele Glodeni și Fălești;
  • marți, 25 august  raioanele Edineț și Soroca;
  • miercuri, 26 august  raioanele Râșcani, Sângerei și municipiul Bălți.

Agenda evenimentul se găsește mai jos, la rubrica „Fișiere anexate”.

IMPORTANT! În zilele stabilite, la ora 10.00, participanții la sesiunile de informare urmează să acceseze link-ul https://us02web.zoom.us/j/87527883700 (meeting ID: 875 2788 3700), pentru a se putea alătura evenimentului online.

Apelul de propuneri de proiecte competitiv, anunțat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în data de 10 august a.c., are drept scop stimularea inițiativelor care contribuie cel mai eficient la implementarea politicii de dezvoltare regională. Programele și proiectele depuse în cadrul Apelului vor corespunde următoarelor priorități: (1) Competitivitate Economică; (2) Dezvoltare Urbană și (3) Infrastrucrtura Regională. Detalii se găsesc AICI.

Date de contact pentru mai multe detalii: tel.: (231) 61980; e-mailuri: smp.adrnord@gmail.com; spsp.adrnord@gmail.com

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase