Prima   -  Noutăți - Academia de Administrare Publică anunță despre organizarea cursurilor de dezvoltare profesională

Academia de Administrare Publică anunță despre organizarea cursurilor de dezvoltare profesională

12.10.2018   1177 accesări  

Academia de Administrare Publică (AAP), în colaborare cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), anunță despre organizarea, în semestrul II al anului 2018, a cursurilor de dezvoltare profesională.

Cursurile de dezvoltare profesionald planificate vor contribui la dezvoltarea capacităților autorităților publice centrale și locale, implicate în procesul de elaborare și implementare a politicii de dezvoltare regională.

Planul de dezvoltare profesională a personalului din autoritățile publice a fost elaborat în colaborare cu GIZ și are la bază analiza necesităților de instruire ale funcționarilor din autoritățile publice locale de nivelurile I și II identificate de AAP.

Vedeți mai jos Planul de dezvoltare profesională a personalului din APL realizat de AAP în parteneriat cu GIZ în semestrul II al anului 2018, în care sunt incluse subiecte importante pentru realizarea eficientă a activității autorităților locale: achiziții publice, dezvoltare locală și regională, prestarea serviciilor publice etc.