Prima   -  Noutăți - A fost semnat contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Drochia, finanțat de Uniunea Europeană

A fost semnat contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Drochia, finanțat de Uniunea Europeană

23.04.2018   2380 accesări   ADR Nord

ADR Nord, Primăria orașului Drochia și SRL „Fluxproiect” au semnat luni, 23 aprilie, contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Drochia.

Anterior, grupul de lucru pentru achiziții din cadrul ADR Nord a decis să atribuie contractul de achiziționare a serviciilor de elaborare a documentației tehnice de execuție pentru proiectul „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Drochia” ofertantului SRL „Fluxproiect”.

Conform proiectului, în orașul Drochia, vor fi reabilitați 4,6 km de aducție de apă potabilă sub presiune și 8,5 km de rețele de alimentare cu apă. Mai mult, rețelele de alimentare cu apă din Drochia vor fi extinse cu 8,9 km. Totodată, la Drochia vor fi construite 1 stație de tratare a apei potabile și reabilitate 2 stații de pompare, 7 castele de apă și 6 rezervoare de apă potabilă. De asemenea, vor fi instalate 7 stații hidrofor în blocurile locative multietajate.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase