Prima   -  Noutăți - Președintele CRD Nord i-a mulțumit fostului director al ADR Nord pentru aportul său în domeniul dezvoltării regionale

Președintele CRD Nord i-a mulțumit fostului director al ADR Nord pentru aportul său în domeniul dezvoltării regionale

01.03.2018   2586 accesări   ADR Nord

În debutul ședinței Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord din 28 februarie a.c., președintele CRD Nord, Ion Leucă, i-a mulțumit fostului director al ADR Nord, Ion Bodrug, pentru aportul său în domeniul dezvoltării regionale. Totodată, președintele CRD Nord i-a urat noului director al ADR Nord, Vitalii Povonschii, succes în îndeplinirea responsabilităților ce îi revin.

În mesajul său de mulțumire adresat fostului director al ADR Nord, președintele CRD Nord, Ion Leucă, a menționat că ADR Nord a reușit să obțină succese importante în domeniul dezvoltării regionale. Potrivit președintelui CRD Nord, acest lucru a fost posibil datorită managementului eficient în cei opt ani de activitate a instituției.

La rândul său, noul director al ADR Nord, Vitalii Povonschii, a menționat că la ADR Nord a descoperit o echipă de specialiști bine formați, mulțumindu-i fostului manager al instituției pentru contribuția sa la dezvoltarea regiunii și pentru echipa pe care a reușit s-o consolideze în acești ani.

Ion Bodrug, fost director ADR Nord: „Mă mândresc cu faptul că am avut onoarea să lucrez în ADR Nord de la sfârșitul anului 2009, când a fost fondată instituția. Mulțumesc pentru colaborare și conlucrare echipei din minister, specialiștilor ADR Nord, partenerilor de dezvoltare, autorităților publice locale din Regiunea de Dezvoltare Nord. Dezvoltarea regională în Republica Moldova s-a afirmat ca domeniu care poate aduce schimbări esențiale cetățenilor. Multe au fost făcute și multe urmează să fie realizate. Sunt convins că, datorită proiectelor de dezvoltare regională, nivelul de trai al populației va continua să crească. Vă doresc mult succes!”.

Ion Bodrug a fost director al ADR Nord în perioada decembrie 2009  decembrie 2017.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase