Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Germania va continua să susțină Moldova în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni
Germania va continua să susțină Moldova în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni
Tipar
14.02.2018   MADRM   Accesari: 253 

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, a discutat miercuri, 14 februarie, cu Excelența Sa Julia Monar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Germaniei în Republica Moldova, despre colaborarea bilaterală în domeniul dezvoltării regionale și derularea proiectelor în anul curent. Discuțiile au avut loc, în cadrul unei întrevederi oficiale, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

În contextul colaborării bilaterale, oficialii au discutat despre proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL), implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu MADRM și având suportul financiar al Ministerului German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).
 
Ministrul Liviu Volconovici și-a exprimat gratitudinea pentru suportul acordat țării noastre în dezvoltarea regiunilor și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru cetățeni.
 
„Suntem recunoscători pentru că susțineți dezvoltarea regiunilor țării noastre și prin proiectele realizate contribuiți la modernizarea serviciilor publice locale și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni. Suntem dispuși să continuăm cu proiecte concrete pentru a realiza obiectivele politicii de dezvoltare regională în țara noastră”, a subliniat ministrul Liviu Volconovici în cadrul dialogului cu Excelența Sa.
 
La rândul său, Julia Monar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Germaniei în Republica Moldova, a reiterat disponibilitatea Guvernului Germaniei de a susține țara noastră în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni.
 
La final părțile au convenit dezvolte și să extindă relațiile de colaborare și cooperare. 


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Germania va continua să susțină Moldova în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni
Actualizat: 21.03.2018
Vizitatori: 580288
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus