Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. People in Need Moldova în parteneriat cu ADR Nord și Pro Cooperare Regională organizează o conferință de presă la Bălți
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. People in Need Moldova în parteneriat cu ADR Nord și Pro Cooperare Regională organizează o conferință de presă la Bălți
Tipar
05.12.2017   ADR Nord  Accesari: 273 

Organizația cehă People in Need Moldova în parteneriat cu ADR Nord şi Asociaţia obştească „Pro Cooperare Regională” din Bălți organizează o conferință de presă în contextul desfășurării concursului de granturi în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Moldovei”, finanţat de Agenţia Cehă pentru Dezvoltare.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 6 decembrie, ora 10.00, în incinta Restaurantului „Oscar” din Bălți (str. Mihail Sadoveanu, 1).

La eveniment sunt invitați jurnaliști din mass-media regională și națională. De asemenea, la conferința de presă vor participa reprezentasnți ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, ai Ambasadei Republicii Cehe în Republica Moldova, ai Universități de Stat „Alecu Russo” din Bălți, precum și președinți de raioane și primari din Regiunea de Dezvoltare Nord.

În cadrul conferinței de presă, participanții vor fi inforați atât despre granturile oferite în cadrul proiectului, cât și despre Centrul de informare pentru întreprinderile mici și mijlocii (ÎMM) și autoritățile publice locale (APL) din Regiunea de Dezvoltare Nord, creat în cadrul ADR Nord prin proiectul menționat.

Bugetul total al proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Moldovei” se cifrează la 555.000 de euro și va fi implementat până la sfârșitul anului 2019. 

People in Need este un ONG din Cehia care oferă suport și asistență pentru dezvoltare și ajutor umanitar în peste 20 de state ale lumii. Din anul 2000, organizația a implementat în Republica Moldova mai multe programe de interes social.

Persoană de contact, ADR Nord: Victoria Zabolotnîi, tel. mob.: 069461118; e-mail: scai.adrnord@gmail.com

Alte activități desfășurate în cadrul proiectului:


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. People in Need Moldova în parteneriat cu ADR Nord și Pro Cooperare Regională organizează o conferință de presă la Bălți
Actualizat: 24.05.2018
Vizitatori: 625489
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus