Prima   -  Noutăți - Concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2018

Concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2018

23.08.2017   1216 accesări   AITT

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) vă anunță despre desfășurarea concursului proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2018, avînd drept scop stimularea și dezvoltarea întreprinderilor inovaționale prin realizarea transferului tehnologic.

Ideea inovațională trebuie să corespundă unuia din următoarele domenii:

- Energia alternativă și eficiența energetică;

- Construcții durabile;

- Materiale noi;

- Tehnologii informaționale;

- Tehnologii alimentare;

- Agricultura ecologică;

- Sănătate și biomedicină.

La finalizarea concursului vor fi selectate cele mai reușite proiecte de inovare și transfer tehnologic, care vor beneficia de finanțare din bugetul de stat în volum de pînă la 50% din costul proiectului și pînă la 1 mln. lei pentru un an de implementare a proiectului. Durata de realizare  a proiectelor de inovare si transfer tehnologic este de pînă la 2 ani.

Prin prezentul mesaj, AITT vă invită să participați la concurs prin inițierea unei propuneri de proiecte de inovare și transfer tehnologi și depunerea dosarului cu documentele necesare la sediul AITT, secția Transfer Tehnologic.

Informații   suplimentare despre concurs și documentele necesare pentru aplicarea la concurs le puteți găsi pe pagina web a Agenției  www.aitt.md și la numărul de contact 022-88-25-69.

Termenul limită de aplicare la concurs este de 31 octombrie 2017.