Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Asigurarea eficienței energetice a clădirii Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, raionul Briceni”
A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Asigurarea eficienței energetice a clădirii Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, raionul Briceni”
Tipar
26.05.2017   ADR Nord  Accesari: 390 

Ceremonia de semnare a contractului de finanțare în cadrul proiectului „Asigurarea eficienței energetice a clădirii Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, raionul Briceni" a avut loc vineri, 26 mai, în incinta Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți. Documentul a fost semnat de către directorul ADR Nord, Ion Bodrug, și președintele Consiliului raional Briceni, Mihail Gnatiuc, în cadrul unui campionat de box organizat în incinta instituției sportive.

Prin realizarea acestui proiect se urmărește crearea condiţiilor optime pentru tinerii sportivi în cadrul Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, utilizând tehnologii energo-eficiente. Acest proiect va contribui la reducerea consumului de energie termică a instituției, prin renovare şi termoizolare. Totodată, prin instalarea sistemelor electrice, de iluminare, încălzire şi ventilare moderne vor fi reduse cheltuielile operaţionale pentru întreținerea clădirii.

Conform cererii de finanțare, valoarea totală a proiectului este de 6.191.550 de lei. Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR) a aprobat alocarea a 3.000.000 de lei pentru lucrările ce urmează a fi efectuate pe parcursul anului 2017. Lucrările în cadrul proiectului urmează a fi realizate în decurs de 12 luni.

 

 


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Asigurarea eficienței energetice a clădirii Școlii-internat sportive din satul Grimăncăuți, raionul Briceni”
Actualizat: 20.04.2018
Vizitatori: 601855
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus