Prima   -  Noutăți - Aspecte ce vizează dezvoltarea regională, discutate în cadrul unui training la ADR Nord

Aspecte ce vizează dezvoltarea regională, discutate în cadrul unui training la ADR Nord

22.03.2017   1504 accesări   ADR Nord

Specialiștii ADR Nord au participat miercuri, 22 martie, la un training în cadrul căruia expertul Ilia Kleiman, director managerial al ICS Green Invest SRL, și-a împărtășit experiența privind elementele de bază ale managementului, elaborarea strategiilor și proiectelor și alte aspecte esențiale ce vizează domeniul dezvoltării regionale.

„Intervenția domnului Kleiman este una foarte importantă, în viziunea mea. Împreună am putea să dezvoltăm un concept de proiect, după care să identificăm surse de finanțare pentru a-l implementa și, eventual, multiplica în Regiunea de dezvoltare Nord”, a menționat directorul ADR Nord, Ion Bodrug, în debutul trainingului.

Ilia Kleiman este expert în managementul calității, marketing internațional, expert calificat în sfera managementului de calitate și organizare. Implementează proiecte în domeniul privat / afaceri publice și organizații guvernamentale în Rusia, Germania, Republica Moldova, Bulgaria. A pus în practică cursuri de training la Societatea Națională de Calitate din Rusia și la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.