Prima   -  Noutăți - Turneu regional de volei la Soroca, în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord

Turneu regional de volei la Soroca, în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord

10.10.2016   1557 accesări   ADR Nord

Un turneu regional de volei cu participarea echipelor feminine din cadrul administrațiilor publice locale din mai multe raioane din nordul Republicii Moldova a avut loc duminică la Soroca, în contextul celei de-a IV-a ediții a Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord. Evenimentul sportiv, cu genericul Cupa Presei Independente, a fost organizat de publicația Ziarul Nostru în parteneriat cu ADR Nord.

La turneul de volei de duminică a participat și colectivul de femei din cadrul ADR Nord. „Am sprijinit cu plăcere activitatea sportivă care a avut loc la Soroca, în cadrul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord. Pe de o parte, am susținut astfel promovarea modului sănătos de viață, iar pe de altă parte am fost alături de partenerii noștri de la publicația Ziarul Nostru, cărora le aparține această frumoasă inițiativă”, a menționat directorul ADR Nord, Ion Bodrug.

„Pentru noi este foarte importantă dimensiunea comunicării informale între parteneri, iată de ce am inițiat acest eveniment sportiv. Cu ADR Nord am reușit să stabilim relații bune de comunicare. Suntem în permanență interesați să informăm cititorii noștri despre cum este implementată politica de dezvoltare regională în nordul Republicii Moldova. Suntem interesați să dezvoltăm mai departe colaborarea noastră, inclusiv în domeniul realizării anumitor proiecte”, a menționat, la rândul său, directorul publicației Ziarul Nostru, Natalia Vrancean.

Turneul regional de volei pentru Cupa Presei Independente s-a înscris în programul celei de-a IV-a ediții a Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord. Ediția din acest an a Zilelelor Regiunii de Dezvoltare Nord se desfășoară în perioada 26 septembrie - 22 octombrie, în mai multe localități din nordul Republicii Moldova. Vezi AGENDA Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IV-a.