Prima   -  Noutăți - Ședință consultativă pe tema completării fișelor pentru Concepte de proiecte posibile în sectorul Alimentarea cu apă și canalizare

Ședință consultativă pe tema completării fișelor pentru Concepte de proiecte posibile în sectorul Alimentarea cu apă și canalizare

11.03.2014   1508 accesări  

Bălți, 11 martie 2014. Are loc o ședință consultativă privind completarea fișelor pentru Concepte de proiecte posibile (CPP) în sectorul Alimentarea cu apă și canalizare (AAC) din cadrul Proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale”, domeniul de intervenție II: „Planificare și Programare Regională”.

Organizată în trei sesiuni, la ședința consultativă au participat membrii Grupului de lucru constituit prin Decizia Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord) nr. 5 din 13.12.2012, delegați din partea raioanelor din Regiunea de Dezvoltare Nord și a municipiului Bălți.

După cel de-al 5-lea atelier de lucru în sectorul AAC, organizat la Bălți în data de 20 februarie curent, membrilor grupului de lucru (GL) le-au fost distribuite anexele necesare pentru completarea fișelor pentru CPP, acestea fiind îmbunătățite în rezultatul consultanței oferite de experții GIZ / GOPA.

Ședința consultativă pe tema completării fișelor pentru CPP în sectorul AAC, a fost organizată cu suportul Agenției pentru Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor al Republicii Moldova.