Prima   -  Noutăți - În atenția membrilor CRD Nord! Programele regionale sectoriale în domeniile Eficiența energetică a clădirilor publice și Management​ul deșeurilor solide (DOCUMENTE)

În atenția membrilor CRD Nord! Programele regionale sectoriale în domeniile Eficiența energetică a clădirilor publice și Management​ul deșeurilor solide (DOCUMENTE)

27.01.2014   2125 accesări  

Pentru informarea membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord), publicăm, în tabelul de mai jos, Programele sectoriale regionale (PRS) în domeniile Eficiența energetică (EE) a clădirilor publice și Managementul deșeurilor solide (MDS). Documentele conțin propunerile și completările parvenite în rezultatul ședinței de audieri publice din data de 18 decembrie 2013.

Documentele vor fi prezentate și în cadrul ședinței CRD Nord, ce va avea loc în prima jumătate a lunii februarie (data va fi anunțată suplimentar) și vor fi aprobate de către membrii CRD Nord în vederea implementării PRS în Regiunea de Dezvoltare Nord.

Pentru detalii suplimentare despre PRS, nu ezitați să-i contactați pe specialiștii din Secția planificare strategică și programare din cadrul ADR Nord la e-mailul spsp.adrnord@gmail.com sau la telefoanele (231) 26294 (birou) ori 078823109 (mobil).

 Nr.

 Managementul deșeurilor solide

 Nr.

 Eficiența Energetică a clădirilor publice

 1.

 Program regional de management al deșeurilor pentru RDN (proiect)

 1.

 Program regional în Eficiență Energetică pentru RDN (proiect)

 2.

 Anexa 1

 2.

 Anexa A

 3.

 Anexa 2

 3.

 Anexa B

 4.

 Anexa 3

 4.

 Anexa C

 5.

 Anexa 4

 5.

 Anexa D

 6.

 Anexa 5

 6.

 Anexa E

 7.

 Anexa 6

 7.

 Anexa F