Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Satul Corjeuți va colabora cu municipalitatea Aloja din Letonia
Satul Corjeuți va colabora cu municipalitatea Aloja din Letonia
Tipar
11.10.2013    Accesari: 686 

Corjeuți, Briceni, 11 octombrie 2013. Satul Corjeuți, raionul Briceni, va colabora cu municipalitatea Aloja din Letonia. În acest sens, în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, primarul de Corjeuți, Victor Andronic, și primarul comunei Aloja, Valdis Barda, au semnat un acord de colaborare.

„Nimeni nu-și amintește ca în Corjeuți să fi avut loc un astfel de eveniment. Este pentru prima dată când localitatea noastră a semnat un acord de colaborare cu o localitate din Uniunea Europeană", a precizat primarul de Corjeuți, Victor Andronic.

La rândul său, primarul de Aloja, Valdis Barda, și-e exprimat convingerea că acordul semnat nu va rămâne doar pe hârtie și că, în rezultatul colaborării celor două localități, vor fi rezultate frumoase.

„Acordul semnat astăzi reprezintă un rezultat important ca urmare a organizării Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord. Buna colaborare pe care o avem cu partenerii noștri letoni a trecut la un alt nivel, iar rezultatele bune se fac tot mai vizibile", a spus directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, Ion Bodrug.

Evenimentul Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord este organizat de ADR Nord, sub egida Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, și Consulatul General al României în Bălți.

Prin realizarea acestui eveniment, ADR Nord își demonstrează angajamentul său de a accelera și a asigura procesul de dezvoltare socio-economică echilibrată și durabilă a Regiunii de Dezvoltare Nord, prin reducerea dezechilibrelor de dezvoltare socio-economică în interiorul regiunii, precum și prin susținerea actorilor regionali în procesul de creare a parteneriatelor. 


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Satul Corjeuți va colabora cu municipalitatea Aloja din Letonia
Actualizat: 26.04.2018
Vizitatori: 606480
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus