Prima   -  Noutăți - Masteranzi de la Academia de Administrare Publică, în vizită de studiu la ADR Nord

Masteranzi de la Academia de Administrare Publică, în vizită de studiu la ADR Nord

11.07.2013   977 Accesări  

Bălți, 11 iulie 2013. Un grup de masteranzi și profesori de la Academia de Administrare Publică (AAP) de pe lângă Președintele Republicii Moldova au efectuat o vizită de studiu la Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) pentru a se documenta și a înțelege mai bine managementul regional și activitățile desfășurate de ADR Nord.

În acest sens, directorul ADR Nord, Ion Bodrug, le-a vorbit masteranzilor despre rolul agențiilor de dezvoltare regională în Republica Moldova, despre managementul dezvoltării regionale, precum și despre activitățile desfășurate de ADR Nord începând cu anul 2010.

Inițiativa de consolidare a capacităților educaționale în domeniul planificării regionale sectoriale a masteranzilor AAP și vizita de studiu a acestora în Regiunea de Dezvoltare Nord este sprijinită, organizațional și financiar, de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

În a doua jumătate a zilei, masteranzii AAP au efectuat o vizită în teren la proiectul-pilot „Asigurarea cu servicii de apă și canalizare a locuitorilor satului Duruitoarea Veche, comuna Costești, raionul Râșcani”. Vineri, 12 iulie, masteranzii vor efectua încă o vizită similară, în cadrul proiectului „Iluminare stradală în comuna Tătărăuca Veche, raionul Soroca”.

 
Arrow Prev

      

   

Arrow Next