Prima   -  Noutăți - Bunurile din cadrul proiectului de la Larga, transmise în proprietatea Primăriei

Bunurile din cadrul proiectului de la Larga, transmise în proprietatea Primăriei

27.12.2012   2809 accesări  

Larga, Briceni, 27 decembrie 2012. Agenția de Dezvoltare Regională Nord a transmis în proprietatea Primăriei Larga bunurile din cadrul proiectului „Inaugurarea incubatorului de afaceri din comuna Larga - un factor important în activitățile privind măsurile active de ocupare a tineretului din regiune”, pentru care, în 2012, s-au investit 2 399,97 mii lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Astfel, în rezultatul implementării proiectului, incubatorul de afaceri din Larga a fost reparat, mobilat (86 de unități) și dotat cu tehnică de calcul (20 de unități).

Din comisia de primire-predare a bunurilor au făcut parte directorul ADR Nord, Ion Bodrug; șeful Secției management proiecte de la ADR Nord, Constantin Bândiu; șefa Secției finanțe și achiziții, Lilia RAILEANU. Din partea Primăriei Biruința, din această comisie au făcut parte primarul de Larga, Radu Urechean, și contabila-șef a Primăriei Larga, Angela Larschi.

DESPRE PROIECT. Solicitantul proiectului este Primăria comunei Larga, raionul Briceni. Suma totală a proiectului este 5 608,74 mii lei, bani din sursele FNDR. Proiectul de inaugurare a incubatorului de afaceri din Larga se înscrie în prioritatea 2 din Strategia de Dezvoltare Regională Nord - susținerea dezvoltării sectorului privat și a pieței forței de muncă.