Prima   -  Noutăți - Experiența de manager a directorului ADR Nord, reper pentru studenții bălțeni

Experiența de manager a directorului ADR Nord, reper pentru studenții bălțeni

05.12.2012   3567 accesări  

Bălți, 5 decembrie 2012. Un grup de studenți de la Facultatea de Psihologie și Asistență Socială a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au vizitat Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în contextul Zilei Ușilor Deschise la ADR Nord.

Studenții bălțeni au discutat cu directorul ADR Nord, Ion Bodrug, despre subiecte ce țin de abilitățile unui manager din perspectiva disciplinei „Psihologia managerială”, precum și despre proiectele și activitățile ADR Nord.

Studenții au avut posibilitatea să-și consolideze, în practică, cunoștințele teoretice și au apreciat experiența de manager a directoului ADR Nord.

Recent, un grup de studenți de la Facultatea de Drept, specialitatea Managementul administrației publice, s-au familiarizat cu specificul de lucru al ADR Nord în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Colaborarea ADR Nord cu Universitatea de „Alecu Russo” se înscrie în prevederile din memorandumul pe care cele două instituții l-au încheiat în data de 10 noiembrie 2011.

Cu titulatura inițială de Institut Învățătoresc, actuala Universitate de Stat „Alecu Russo” a fost reorganizată din Institut Pedagogic (1953) în Universitate Regională de Stat (1992). Universitatea „Alecu Russo” din Bălți este una dintre cele mai apreciate instituții de învățămînt superior din Republica Moldova.