Prima   -  Noutăți - Directorul ADR Nord, Ion BODRUG: Cinstirea Drapelului de Stat este un gest de patriotism care merită să fie încurajat

Directorul ADR Nord, Ion BODRUG: Cinstirea Drapelului de Stat este un gest de patriotism care merită să fie încurajat

27.04.2012   2217 accesări  

De Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, Ion BODRUG, a participat la un miting dedicat drapelului național. Mitingul, care a început din curtea Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, a continuat cu un marș al tricolorului: de la universitatea bălțeană pînă la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din fața Primăriei Bălți, unde cei care au cinstit tricolorul național au depus flori.

„Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova, serbată la 27 aprilie 2012, ne oferă posibilitatea să aducem un omagiu tricolorului. Patriotismul începe de acasă, din familie, și continuă la serviciu, în stradă, peste tot. Dis-de-dimineață, am arborat acasă un tricolor. Acest fapt îmi inspiră încredere în ziua de mîine, aici, în Republica Moldova. Începînd cu această zi deosebită pentru țara noastră, toți colaboratorii ADR Nord au pe masa de lucru cîte un drapel de stat în miniatură. Este un gest de patriotism care merită să fie încurajat, pentru că succesul unui stat începe anume de la cultivarea patriotismului sănătos”, consideră directorul ADR Nord, Ion BODRUG.

GALERIE FOTO