Prima   -  Noutăți - Consultări regionale pe marginea a două proiecte de legi privind protecția și evaluarea impactului asupra mediului

Consultări regionale pe marginea a două proiecte de legi privind protecția și evaluarea impactului asupra mediului

15.12.2011   3133 accesări  

BĂLȚI, 15 decembrie Ministerul Mediului al Republicii Moldova a organizat, la Bălți, un seminar de consultări regionale pe marginea a două proiecte de legi privind (1) protecția mediului și (2) evaluarea impactului asupra mediului.

Evenimentul a fost deschis de către viceministrul Mediului Rodion BAJUREANU, după care directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), Ion BODRUG, s-a referit la importanța regională a celor două proiectelor de legi din domeniul mediului. Șefa DAMEP de la Ministerul Mediului, Maria NAGORNÎI, a vorbit despre scopul și obiectivele evenimentului, precum și despre necesitatea Legii privind protecția mediului și a Legii privind evaluarea impactului asupra mediului. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice locale din Regiunea Nord și specialiști de la ADR Nord.

În următoarele 10 zile, consultări similare vor avea loc în Regiunea Sud (la Cimișlia) și în Regiunea Centru (la Chișinău).