Prima   -  Oportunități de finanțare - Concurs de granturi: Fondul Ambasadorilor SUA pentru Conservare Culturală

Concurs de granturi: Fondul Ambasadorilor SUA pentru Conservare Culturală

27.10.2020   2774 accesări   1 Comentarii

FINANȚATOR: Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Fondul Ambasadorilor SUA pentru conservare culturală.

PENTRU CINE: Organizații neguvernamentale, instituții și autorități educaționale și din domeniul culturii etc.

SUMA FINANȚĂRII: Până la 500.000 dolari SUA.

DOMENIUL FINANȚAT: Cultură, Protejarea patrimoniului.

TERMEN-LIMITĂ: 23 noiembrie 2020

DETALII: https://bit.ly/34u4nMm

Fondul Ambasadorilor pentru Conservare Culturală, este unicul program de conservare culturală al guvernului SUA, care oferă finanţare directă, sub formă de granturi mici, pentru conservarea patrimoniului din alte ţări. Prin intermediul Fondului Ambasadorilor pentru Conservare Culturală, Departamentul de Stat al SUA, ajută ţările eligibile din toată lumea să păstreze locaţiile istorice şi manuscrisele, colecţiile de muzeu, şi formele tradiţionale de muzică, dans, şi limbă. Începând cu anul 2001, Guvernul SUA a acordat, prin intermediul Fondului Ambasadorilor pentru Conservare Culturală, granturi cu scop de conservare culturală pentru şase proiecte din Republica Moldova.

Comentarii (1) Adaugă comentariu

Calugareanu Dumitru / 04.11.2020 17:21
Buna seara, Eu ma aflu in raionul Anini Noi din satul serpeni si meas dori sa procur o casa veche si sa fac din ea un muzeu al satului si al raionului su obecte de cult , vestimentatie si mnuscrise a secolului XIX si pana in coace . Astept un raspuns ,Va multumesc .

Răspunde
 

Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase