Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Centrul Național de Asistență și Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT anunță concurs pentru selectarea a 10 localități în cadrul proiectului „Sporirea transparenței administrației publice locale în Republica Moldova prin implementarea politicilor participative”
Centrul Național de Asistență și Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT anunță concurs pentru selectarea a 10 localități în cadrul proiectului „Sporirea transparenței administrației publice locale în Republica Moldova prin implementarea politicilor participative”
Tipar
05.02.2018   CONTACT   Accesari: 227 

În atenția organizațiilor comunitare, grupurilor de inițiativă și primăriilor din Republica Moldova.

Dacă doriți să transformați comunitatea Dvs. într-o localitate prosperă, cu oameni activi și autorități publice responsabile, noi vă oferim această posibilitate!

Aplicați ACUM la concursul anunțat de Centrul CONTACT!

Centrul CONTACT anunță concurs de selectare a 10 localități din republică, în cadrul Proiectului „Sporirea transparenței administrației publice locale în Republica Moldova prin implementarea politicilor participative”, implementat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Democrație al Națiunilor Unite (UNDEF).

La concurs din partea comunității pot aplica:

  • ONG-uri create la nivel local care activează în comunitățile aplicante.
  • APL
  • Grupuri locale  de inițiativă 

Localitățile care vor deveni partenerei ale proiectului vor obține următoarele beneficii:

  • planuri locale de aprofundare a transparenței și de asigurare a accesului cetățenilor la informațiile, elaborarea cu ajutorul facilitatorilor proiectului, care ar face comunitatea mai comunicativă, APL mai deschise pentru cetățeni și mai atractive pentru potențiali donatori;
  • minigranturi orientate spre susținerea activităților stipulate în planurile de transparență și acces la informație;
  • instruiri, consultanță, și coaching pentru ONG-uri, grupuri de inițiativă și APL din partea facilitatorilor proiectului în domeniul transparenței și accesului la informație;
  • acțiuni pregătite și desfășurate cu sprijinul facilitatorilor proiectului, menite să crească nivelul de participare a cetățenilor în procesul de elaborare, implementare și monitorizare a politicilor publice locale (campanii de informare și sensibilizare, audieri și dezbateri publice, adunări cu cetățenii etc.);
  • practici avansate diseminate în cadrul unui concurs pentru cea mai transparentă primărie și cea mai incluzivă comunitate.

Detalii despre condițiile de aplicare găsiți mai jos:

Pentru informații suplimentare contactați: (022) 233948, 233947 sau 068386664, e-mail: lilia.porumb2017@gmail.com. Persoană de contact: Lilia Porumb.


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Centrul Național de Asistență și Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT anunță concurs pentru selectarea a 10 localități în cadrul proiectului „Sporirea transparenței administrației publice locale în Republica Moldova prin implementarea politicilor participative”
Actualizat: 24.05.2018
Vizitatori: 627400
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus