Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Liviu Volconovici a fost învestit în funcţia de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Liviu Volconovici a fost învestit în funcţia de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Tipar
10.01.2018   MADRM   Accesari: 293 

Liviu Volconovici a fost învestit miercuri, 10 ianuarie, în funcţia de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. După ceremonia de depunere a jurământului, noul ministru a fost prezentat angajaților ministerului, în cadrul unei ședințe, la care a participat și prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

Premierul Pavel Filip a menţionat că noua formulă guvernamentală se încadrează perfect în lanțul reformelor administrației publice centrale și că  în continuare executivul se va concentra pe așteptările cetățenilor.  

„Anul 2018 nu va fi un an simplu, pentru că este unul electoral. Sunt sigur că în continuare, în aceeași manieră, ne vom concentra pe lucrurile ce trebuie să le facă executivul, departe de polemicile politice. Să fim mai aproape de oameni, să le înțelegem necesitățile și să oferim soluții. Aveți experiența necesară pentru a face față lucrurilor. Vă felicit și vă doresc succes”, a menţionat Pavel Filip.

Noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, a precizat că printre prioritățile conducerii ministerului sunt transparența în activitate și profesionalismul echipei.

„Sunt necesare rezultate concrete în termen scurt. În munca pe care o vom face este important să fim transparenți. Să cunoască și cetățeanul simplu care sunt obiectivele unei instituții guvernamentale. Știu că aici sunteți o echipă profesionistă și puternică. Voi miza pe creativitatea și profesionalismul dumneavoastră. Să avem mult succes”, a spus ministrul Liviu Volconovici.


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Liviu Volconovici a fost învestit în funcţia de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Actualizat: 20.04.2018
Vizitatori: 601856
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus