Prima   -  Noutăți - DOC. Concurs de selectare a proiectelor de dezvoltare regională, pentru anii 2017-2020

DOC. Concurs de selectare a proiectelor de dezvoltare regională, pentru anii 2017-2020

18.03.2016   4033 accesări   ADR Nord

Autoritățile publice locale de nivelurile I și II din Regiunea de Dezvoltare Nord, eligibile pentru participarea la Concursul de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020, lansat recent de Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), pot descărca următoarele documente:

Până în data de 3 mai 2016, autoritățile publice locale de nivelurile I și II din Regiunea de Dezvoltare Nord pot depune notele conceptuale de proiect la sediul ADR Nord. Vor urma mai multe etape: de completare a notelor conceptuale și de selectare și de aprobare spre finanțare. Acest proces va dura cinci luni. Proiectele trebuie să fie în domeniile: infrastructura drumurilor, aprovizionarea cu apă și sanitație, îmbunătățirea factorilor de mediu, dezvoltarea infrastructurii de afaceri, sporirea atractivității turistice și eficiența energetică a clădirilor publice.

Municipiul Bălți și cele 11 raioane din Regiunea de Dezvoltare Nord (Briceni, Edineț, Dondușeni, Drochia, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei, Soroca) vor depune notele conceptuale de proiect la sediul ADR Nord, care își are sediul în municipiul Bălți, Piața Vasile Alcsandri, 8.

Pentru mai multe detalii despre procedura de completare și depunere a documentelor, vă recomandăm să luați legătura cu specialiștii din cadrul Secției managementul proiectelor a ADR Nord: tel. (0231) 25646; e-mail: smp.adrnord@gmail.com.

GRAFICUL

sesiunilor de informare despre Concursul  de propuneri de proiecte la Fondul National pentru Dezvoltare Regională

Data desfășurării

Locație

Raioane participante

24.03.2016

mun. Bălți

Primăria mun. Bălți, bir. 101 (sala de ședințe), Piața Independenței, 1, et. 1

Sângerei, Râșcani, mun. Bălţi, Glodeni, Făleşti

25.03.2016

or. Edineț

Consiliul Raional Edineț (sala de ședințe), str. Independenței, 33, et. 1

Briceni, Ocniţa, Edineţ, Donduşeni

30.03.2016

or. Soroca

Liceul Teoretic „Constantin Stere” (sala de festivități), str. Dimitrie Cantemir, 26 

Drochia, Soroca, Floreşti