Prima   -  Galerie multimedia   -  Materiale video - Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția II

Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția II

29.09.2014   2017 accesări  

ADR Nord a implementat, în acest an, 14 proiecte de construcţie a apeductelor şi sistemelor de canalizare, a drumurilor și de dezvoltare a turismului. Bilanţul a fost făcut de către reprezentanţii Agenţiei în cadrul Zilelor de Dezvoltare Regională Nord, desfășurate la Bălți. (Publika.md)

A fost semnat Acordul de parteneriat în cadrul proiectului-pilot „Dezvoltarea instrumentelor moderne de planificare în Regiunea de Dezvoltare Nord, utilizând tehnologia GIS" (GIS - Sistemul Datelor Geospațiale). Documentul a fost semnat la Bălți, în cadrul evenimentului de inaugurare a Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția II, care a avut loc în perioada 24-27 septembrie a.c. (ADR Nord)

Zi importantă pentru orașul Soroca. Astăzi, conducerea orașului a semnat un acord de colaborare cu orașul Rēzekne din Letonia. Evenimentul a avut loc în prezența unei delegații letone și a reprezentanților autorităților publice locale de la Soroca. (SOR TV)

Festivalul Mierii, ediția I, a fost inaugurat în scuarul Teatrului Național „Vasile Alecsandri" din Bălți, în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord. La eveniment au participat în jur de 20 de producători de miere din regiune. (ADR Nord)

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase